Info

Dagens kaka

Podcasten där ni helt enkelt får höra oss äta och prata om en kaka varje vardag i veckan. En kaka om dagen är bra för magen. kakapodd@gmail.com
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Dagens kaka
2021
February


2020
December
October
September
August
July
June


2018
September
May
April
March


2017
December
October
September
August
June
May
March
February
January


2016
December
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


All Episodes
Archives
Now displaying: March, 2015
Mar 31, 2015

Är detta ett 1 april skämt?

Mar 30, 2015

En Dumlekola i form av ett rån är vad vi mumsar i oss idag. Vi har uppmerksammat att flera godistillverkare gett sig in i kakbranchen och kastar oss glada i hågen på det första exemplet vi hittat.

Mar 30, 2015

Idag hann vi inte köpa några kakor men vi hittade några smöriga havreflarn i en kakburk på jobbet som vi festar loss på.

Mar 26, 2015

Fredag! Sista dagen på Lidl veckan. Vi äter en riktigt god och lite vuxnare kaka som passar till en fika-fika och konstaterar att Lidl visar att dom levererar riktigt bra bake-off.

Mar 25, 2015

En nygräddad croissant är det ett bakverk eller ett matbröd? Vi kommer fram till att just idag är det en kaka då den äts i podcasten Dagens Kaka. -Så det så!

Mar 24, 2015

En av Johans absoluta favorit bakverk Pain au chocolat är vad Lidl bjuder på idag. Tredje dagen på temaveckan och vi är överlyckliga över vad Lidl och deras bake-off bjuder på i form av detta goda fikabröd.

Mar 23, 2015

En salt kringla är vad vi smäller i oss på andra dagen i vår temavecka Lidl. Kan det bli mer Tyskt än så här? Skulle funka kanon till biran och även som frukostbröd.

Mar 23, 2015

Temavecka igen. Denna gång kommer vi bara äta saker från Lidl och deras bake-off bageri/utbud. Först ut är en munk i rosa galsyr och strössel. Sött, gott och sött igen!

Mar 19, 2015

Det är fredag igen och vi festarr till det med ännu ett klassiskt bakverk från superkonditorn Magnus Johansson. Det kan helt klart vara värt att lägga lite mer pengar ibland på sina kakor. Fantastiskt!

Mar 18, 2015

Idag äter vi en variant av det klassiska Ballerina kexet.

Mar 17, 2015

Är Digestive en kaka eller ett mat-kex? Vår trogne lyssnare Peter har bett oss reda ut den frågan. Det visar sig att Digestive till och med är mer än så.

Mar 16, 2015

En lyssnare har hört av sig till podcasten och vill att vi skall äta Finska pinnar. Det är precis det vi gör i detta avsnitt.

Mar 15, 2015

Kan man göra efterätter åt kungen och baka till Nobellfesten så borde det väl duga åt oss!? Vi äter en kakafrån Sveriges kanske kändaste konditor. Mumsar i oss en fantastisk biskvi från Magnus Johansson Bageri & Konditori

Mar 12, 2015

Petitea biskvier från Frankrike med smak av kaffe och vanilj får oss att hamna i ren smak eufori! 

Mar 11, 2015

En veteskorpa och ett glas vatten. Det blir inte någon galafest direkt när Johan är tillbaka i podcasten efter att ha varit sjuk.

Mar 10, 2015

En tårta av marsipan som är lika grön som Hulken. Henrik äter denna läckerhet helt själv då Johan fortfarande är hemma och är sjuk. Ensamheten blir inte mindre trots att detta fantastiska bakverk sköljs ner med persikocider i champagneglas. Godsaker är till för att delas med någon man tycker om, inte för att ätas själv.

Mar 9, 2015

En pappa som är sjuk måste ju så klart trösta sig med en kaka tillsammans med sina döttrar. Johan, Karla och Märta äter i detta avsnitt en god men lite torr kaka från Marabou.

Mar 8, 2015

Att fika ensam är inte lika roligt som att dela upplevelsen med någon man tycker om. Johan är sjuk och Henrik smäller själv i sig en god bit av en kardemummakrans. -En kaka om dagen är bra för magen! Även om det kräver att du äter den själv.

Mar 5, 2015

Fredag! Ny månad! Vad passar bättre än att köra en favorit i repris? Hoppas visdomsorden/spådommarna i lyckokakorna är med oss denna gång.

Mar 4, 2015

Vi njuter av denna fantastiska Italienska skorpa. Så djävla god!

Mar 3, 2015

Kan man kalla detta för en kaka? Eller är det kanske en chokladbit? Hör av dig till podden och säg vad du tycker!

Mar 2, 2015

Idag äter vi ett kex som första gången såg dagens ljus i Örebro 1953. 

Mar 1, 2015

Vi tar bilen till Täby Centrum och äter för första gången på Dunkin´Donuts. Johan tar en Boston Cream och Henrik smäller i sig en Filled Star. Följ med oss på denna spännande utflykt i jakt på den perfekta munken.

1